Trajtime Falas

Trajtime Falas

Të githë ju që vendosni të udhëtoni drejt Tiranës për shërbimet dentare të klinikës tonë, DentalCare ONE, përfitoni dhe një sërë shërbimesh dentare falas, që janë esenciale dhe të pashmangshme përpara cdo trajtimi që ju do të kryeni. Shërbimet dentare që ne ofrojmë falas për ju janë si më poshtë:

  • Konsulta dhe vizita nga mjekët tanë profesionistë italianë dhe shqipëtarë
  • Preventivi total dhe i detajuar
  • Higjena dentare që përfshin pastrimin e gurëzave dhe air flow
  • Ragiografia dixhitale
  • Kurorat (këllëfët) provizorë