Shërbime Falas

Shërbime Falas

Të githë ju që vendosni të udhëtoni drejt Tiranës për shërbimet dentare të klinikës tonë DentalCare ONE, përfitoni dhe një sërë shërbimesh të tjera falas, që ju të kaloni një eksperiencë sa më të mire gjate qendrimit tuaj ne Shqipëri.

Shërbimet që ne ofrojme falas per ju jane si me poshtë:

⟳ Transporti nga porti ose aeroporti në mbërritje dhe në ikje

⟳ Asistencë të plotë në gjuhën italiane dhe angleze nga momenti i arritjes suaj deri në momentin e largimit

⟳ Akomodimi në një hotel pranë klinikës, e cila ndodhet në zemër të qytetit të Tiranës

⟳ Cdo suport tjetër që do tju nevojitet gjatë qëndrimit tuaj në Tiranë, si rekomendime për farmaci, restorante, bare, dhe cdo nevojë tjetër që ju mund të keni

⟳ Tirana në një ditë; program apostafat për ju i cili përfshin një tur dhe shëtitje në të gjitha vendet më tërheqëse  të Tiranës brënda një dite të vetme