Garancia e Trajtimeve

Garancia e Trajtimeve

Ne, klinika DentalCare ONE jemi të vendosur të ofrojmë shërbimet dentare të cilësisë më të lartë për të kënaqur pacientët tanë.

Ne ofrojmë garanci mbi të gjitha punimet laboratorike deri në 7 vite, që ju të ndjeheni të sigurtë dhe të kënaqur me sherbimet tona!